CENIK

Uvodno srečanje

Cena uvodnega srečanja je 60€/50min, v kolikor se odločite vstopiti v proces psihoterapije se cena uvodnega srečanja odšteje od začetnih seans. posledično je v tem primeru uvodno srečanje brezplačno.

Therapy Session

Individualna psihoterapija

Cena individualne psihoterapije je 50€/50min. Cena individualne online psihoterapije je 45€/50min.

Psihoterapija parov

Na seanso zmeraj prideta oba partnerja. Psihoterapija parov je nekoliko daljša. Cena na par je 80€/60min.

Enkratno svetovanje

Enkratno svetovanje se izvede le enkrat ali dvakrat, odvisno od potreb posameznika. Časovno je daljše. Cena enkratnega svetovanja je 90€/60min.

Dvojna ura

Dvojna ura psihoterapije je intenzivnejša in učinkovitejša. Poteka individualno. Cena dvojne ure je 85€/90min ali dvojna online ura 80€/90min.

Support Group

Skupinska terapija

Skupinska psihoterapija, manjše skupine - do max. 8 ljudi. Na posameznika: 30€/90min. * 

* Zaradi zasedenosti skupin, trenutno ne sprejemamo novih članov, niti ne odpiramo nobene nove skupine. Spremembe bodo objavljene. 

»When we are no longer able to change a situation - we are challenged to change ourselves.«

Viktor E. Frankl

Pebble Beach

Plačilo in način plačevanja

Vse psihoterapevtske storitve se plačujejo samoplačniško. Plačilo poteka preko nakazila na tekoči račun. Na podlagi izdanega računa, ki vam ga pošljemo za tekoči mesec, nakažete znesek na TRR. Srečanja se plačujejo za tekoči mesec do sredine meseca oziroma po dogovoru. Plačilo s kreditnimi karticami ali gotovino ob srečanju žal ni možno. 

Kot že omenjeno zgoraj, se uvodno srečanje, v kolikor se odločite za psihoterapevtski proces odšteje od prvega meseca tekočih seans, kar pomeni da je posledično brezplačen. V vsakem primeru se predhodno plača na tekoči račun, kasneje se opravi pobot nakazanih sredstev. 

V kolikor imate dodatna vprašanja, nam pišite. Vsako vprašanje je dobrodošlo!

Desk

|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter podporna psihoterapija so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

© 2020 by INSIDE, psihoterapija in svetovanje.  |                                  |  Več o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj, več o zasebnosti tukaj.  

030 397 700

Trubarjeva cesta 47, 1000 Ljubljana