top of page

Pogoji uporabe spletnega mesta INSIDE, psihoterapija in svetovanje ter avtorske pravice

Nahajate se na spletnem mestu www.psihoterapija-inside.si. Pogoji uporabe zajemajo tako gostujoče uporabnike kakor uporabnike, ki so posredovali svoje podatke v namene obveščanja. Splošna pravila so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Ob prijavi na oglaševanje oziroma ob poslanemu vprašanju, se uporabnik zaveže, da se strinja z uporabo njegovih podatkov – imena, priimka in elektronskega naslova, ki jih je navedel ter z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe spletnega mesta INSIDE, psihoterapija in svetovanje, ki so v veljavi v trenutku poslanih informacij. Za več informacij glej Privacy Policy.

Vsebine na spletni strani INSIDE, psihoterapija in svetovanje niso lektorirane in recenzirane. V kolikor najdete napako glede vsebinske nejasnosti, slogovne ali pravopisne napake nas prosim opozorite in nam pišite kar preko spletne strani. Kliknite "Prijavi napako".

Pri uporabi spletnega mesta www.psihoterapija-inside.si se mora spoštovati avtorske pravice. Vse vsebine na spletnem mestu INSIDE, psihoterapija in svetovanje so zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot ju določa zakonodaja, ki ureja varstvo avtorskih pravic in v skladu s pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju. Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je spletno mesto www.psihoterapija-inside.si in njeni zaposleni. To pomeni, da je nedovoljeno kopiranje in/ali prepisovanje vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu. V kolikor se vsebine posredujejo in omenjajo, morajo biti temu primerno citirane in označene. Kadar uporabljate avtorsko varovano delo, morate navesti imetnika moralne avtorske pravice in imetnika materialne avtorske pravice. V našem primeru je to v obeh primerih spletno mesto http://www.psihoterapija-inside.si.

INSIDE, psihoterapija in svetovanje na elektronska sporočila in vprašanja odgovarja najkasneje v roku dveh dni. Spletno mesto www.psihoterapija-inside.si ni dolžno odgovoriti na neprimerno vprašanje ali neprimerno vsebino.

bottom of page