Pogoji uporabe spletnega mesta psihoterapevtka. in avtorske pravice spletnega mesta.

Nahajate se na spletnem mestu psihoterapevtka.net. Pogoji uporabe zajemajo tako gostujoče uporabnike kakor uporabnike, ki so posredovali svoje podatke v namene obveščanja. Splošna pravila so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Ob prijavi na oglaševanje oziroma ob poslanemu vprašanju, se uporabnik zaveže, da se strinja z uporabo njegovih podatkov – imena, priimka in elektronskega naslova, ki jih je navedel ter z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe spletnega mesta psihoterapevtka.net, ki so v veljavi v trenutku poslanih informacij.

Pri uporabi spletnega mesta psihoterapevtka.net se mora spoštovati avtorske pravice. Vse vsebine na spletnem mestu psihoterapevtka.net so zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot ju določa zakonodaja, ki ureja varstvo avtorskih pravic in v skladu s pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju. Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je spletno mesto psihoterapevtka.net in njeni zaposleni. To pomeni, da je nedovoljeno kopiranje in/ali prepisovanje vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu. V kolikor se vsebine posredujejo in omenjajo, morajo biti temu primerno citirane in označene. Kadar uporabljate avtorsko varovano delo, morate navesti imetnika moralne avtorske pravice in imetnika materialne avtorske pravice. V našem primeru je to v obeh primerih spletno mesto psihoterapevtka.net.

Spletno mesto psihoterapevtka. na elektronska sporočila in vprašanja odgovarja najkasneje v roku desetih dni. Spletno mesto psihoterapevtka. ni dolžno odgovoriti na neprimerno vprašanje ali neprimerno vsebino.

|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter psihoanaliza so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

030 397 700

Gosposvetska 5, 1000 Ljubljana