Lounge chouch.jpg
Galaxy

Psihoterapevti, ki delujemo v okviru INSIDE psihoterapije in svetovanja

... smo samostojni in usposobljeni strokovnjaki, ki delujemo na področju duševnega zdravja. Smo psihoterapevti pod supervizijo, specializanti psihoterapevtskih smeri. Ko se naročite na uvodni razgovor individualno spoznate psihoterapevta/ko v živo. Pogoj psihoterapevtov za sodelovanje z INSIDE psihoterapijo in svetovanjem je zaključena izobrazba družbene smeri ter različna specializacija psihoterapevtskih smeri. Večina psihoterapevtov, ki sodeluje z nami ima pridobljeno izobrazbo na Univerzi Sigmunda Freuda - psihoterapevtska znanost.

 

Prav vsi imamo opravljeno globoko, osebno, individualno izkušnjo, kar pomeni, da smo sami več let obiskovali (ali še vedno obiskujemo) proces psihoterapije, kar nam omogoča poglobljen uvid vase in hkrati kvalitetnejše psihoterapevtsko delo. Prav tako smo se udeležili poglobljene skupinske psihoterapije. Poleg tega psihoterapevti za napredek klienta uporabljamo, poleg znanja, tudi svoje lastne čustvene zmožnosti in empatijo ter svoj psihični aparat in pridobljeno znanje na področju psihoterapevtske znanosti. Posledično preko supervizije in intervizije redno preverjamo svojo čustveno stabilnost in svoje delo. Osebni podatki in identiteta tudi v superviziji/interviziji ostanejo popolnoma zavarovani.

»All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.«

Walt Disney

Rainbow Waterfall

Kaj ponujamo in na katerih področjih psihoterapije delujemo...

Pri svojem delu spoštujemo etični kodeks Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP) in etična načela, ki jih navaja Etični kodeks zveze za psihoterapijo (EAP). 

Vse, o čemer govorite v procesu psihoterapije, ostaja popolnoma zaupno in anonimno tako med samim procesom kakor tudi, ko s procesom psihoterapije zaključite. Etična zaobljuba o molčečnosti in anonimnosti drži v vseh primerih s tremi izjemami in sicer - v kolikor obstaja nevarnost, da bi ogrozili svoje življenje in / ali življenje druge osebe ali v primeru, da bi prišlo do zlorabe otroka. V teh treh primerih smo psihoterapevti dolžni in imamo pravico posredovati.

V sklopu INSIDE psihoterapije in svetovanja nudimo način dela po principu različnih psihoterapevtskih smeri ali modalitet. V individualno psihoterapevtsko obravnavo sprejemamo odrasle posameznike, nudimo terapijo parov in vodimo psihoterapevtske in podporne skupinske obravnave. Pomembno se je zavedati, da različni psihoterapevtski pristopi ali podporna psihoterapija odgovarja na različne potrebe posameznikov.

Holding Hands

Pišite nam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

S klikom na gumb "POŠLJI" dovolite pošiljanje vaših podatkov (GDPR). Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, elektronski naslov, zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter podporna psihoterapija so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

© 2020 by INSIDE, psihoterapija in svetovanje.  |                                  |  Več o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj, več o zasebnosti tukaj.  

030 397 700

Trubarjeva cesta 47, 1000 Ljubljana