top of page

SPOZNAJTE ME...

image00043.jpeg

Anamarija S. Rabič

ustanoviteljica INSIDE psihoterapije

Moje poslanstvo je slišati in ne le poslušati – tako zgodbo in ozadje le-te, kakor tudi vse vidike vaših občutkov, bolečine ali sreče, ki jih doživljate ob tem. Skozi delovne izkušnje sem se naučila uspešnega dela z ljudmi, tako odraslimi kakor mladostniki oziroma uspešnega sodelovanja, kjer lahko človeka sprejemam, mu stojim ob strani, posledično soustvarjam pristen odnos, pomagam do sprememb v življenju in udejanjanju želja in potencialov.

image00033.jpeg

Kdo sem?

Sem ustanoviteljica zasebne, specialistične ordinacije INSIDE, psihoterapija, svetovanje.

Sem specializantka psihoanalitične psihoterapije pod supervizijo in delujem tako zasebno, kakor v sklopu Ambulante SFU Ljubljana, kjer nudim psihoterapijo mladostnikov, psihoterapijo odraslih posameznikov in parov. Svoje psihoterapevtske izkušnje sem poglobila tudi v sodelovanju s psihiatrično ambulanto Sonart, d.o.o., pod vodstvom prim. Dušana Žagarja, dr. med specialista nevropsihiatrije ter dolgo osebno izkušnjo lastne psihoterapije.

»All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.«

Walt Disney

image_67176193.JPG

Psihoterapevti, ki delujemo v okviru INSIDE psihoterapije in svetovanja

... smo samostojni in usposobljeni strokovnjaki, ki delujemo na področju duševnega zdravja. Smo psihoterapevti pod supervizijo, specializanti psihoterapevtskih smeri. Ko se naročite na uvodni razgovor individualno spoznate psihoterapevta/ko v živo. Pogoj psihoterapevtov za sodelovanje z INSIDE psihoterapijo in svetovanjem je zaključena izobrazba družbene smeri in specializacija globinskih psihoterapevtskih smeri - psihoanalitična ali psihodinamska psihoterapija. 

 

Vsi imamo opravljeno globoko, osebno, individualno izkušnjo, kar pomeni, da smo sami več let obiskovali (ali še vedno obiskujemo) proces psihoterapije, kar nam omogoča poglobljen uvid vase in hkrati kvalitetnejše psihoterapevtsko delo. Prav tako smo se udeležili poglobljene skupinske psihoterapije. Poleg tega psihoterapevti za napredek klienta uporabljamo, poleg znanja, tudi svoje lastne čustvene zmožnosti in empatijo ter svoj psihični aparat in pridobljeno znanje na področju psihoterapevtske znanosti. Posledično preko supervizije in intervizije redno preverjamo svojo čustveno stabilnost in svoje delo. Osebni podatki in identiteta tudi v superviziji/interviziji ostanejo popolnoma anonimni in zavarovani.

Na kakšen način delujemo in kakšno obliko psihoterapije ponujamo ...

Pri svojem delu spoštujemo etični kodeks Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP) in etična načela, ki jih navaja Etični kodeks zveze za psihoterapijo (EAP). Vse, o čemer govorite v procesu psihoterapije, ostaja popolnoma zaupno in anonimno tako med samim procesom kakor tudi, ko s procesom psihoterapije zaključite. Etična zaobljuba o molčečnosti in anonimnosti drži v vseh primerih s tremi izjemami in sicer - v kolikor obstaja nevarnost, da bi ogrozili svoje življenje in / ali življenje druge osebe ali v primeru, da bi prišlo do zlorabe otroka. V teh treh primerih smo psihoterapevti dolžni in imamo pravico posredovati.

V sklopu INSIDE psihoterapije in svetovanja nudimo individualno podporno in/ali psihoanalitično obravnavo mladostnikov ter odraslih posameznikov, nudimo terapijo parov in vodimo psihoterapevtske in podporne skupinske obravnave.

ONLINE psihoterapevtska obravnava!

Čas in situacija v kateri smo ujeti prinaša nove izzive. Soočati se moramo z določenimi omejitvami, prilagajati novim oblikam socialnega sodelovanja ter prebroditi na novo nastale ovire. Tudi psihoterapija se prilagaja – veliko psihoterapevtskih obravnav poteka preko internetne povezave. Online terapija je varna, kriptirana in zanesljiva, predvsem pa nudi stik in odnos tudi v časih, ko je bolje, da ostanemo doma.

Holding Hands

Pišite nam

LOGO brez ozadja.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Hvala za sporočilo!

S klikom na gumb "POŠLJI" dovolite pošiljanje vaših podatkov (GDPR). Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, elektronski naslov, zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

bottom of page