top of page
  • Writer's pictureAnamarija S. Rabič

ONLINE psihoterapija: "Kako in zakaj?"

Updated: Jan 14, 2021

Trenutno preživljamo čas, ko smo odrezani od odnosov, odrezani od stikov z drugimi, tistimi, ki bi nam to pomagali prebroditi. Covid-19 je realnost trenutnega časa in nas prežema v nemogočih pogledih. Pomagajte si in prebrodite svojo stisko ali si odgovorite na vprašanja o sebi s pomočjo psihoterapije.


ONLINE psihoterapija...

Psihoterapija, ki poteka individualno preko varne, zanesljive in kriptirane povezave je nekaj, kar vam zagotavlja varnost. Terapevt je tam za vas, pa naj ostanete doma ali pa obiščete seanso z masko in brez rokovanja. V vsakem primeru je to priložnost soočanja z notranjimi dilemami in strahovi, začetek konstruktivnega reševanja vaših težav in razvijanja vaših potencialov.


Odrezani od odnosov? Ni nujno!

Ljudje smo nagnjenju k življenju z drugimi, k življenju s stikom in odnosom. Medosebne potrebe temeljijo na prirojeni potrebi po socialnem stiku. Človek ima težnjo po čustveni bližini in pripadnosti. Vse to je povezano s potrebo po varnosti. V skupini mora želja po stiku in bližini presegati strah po tem. V težkih obdobjih nam odnosi pomagajo, da jih preživimo. In v teh težkih obdobjih je psihoterapevt (lahko) oseba, ki vam nudi podporo!


Kljub temu, da včasih pride čas, ko smo odrezani od socialnih in drugih stikov, bodimo močni in se trudimo za čas, ko bodo odnosi ponovno zaživeli.


Razmišljate o psihoterapevtu? Pišite nam...

Psihoterapija se začne z uvodnim razgovorom, ki lahko poteka online ali pa v živo, vse je odvisno od vaših želja. Šele po tem se odločite ali želite vstopiti v terapijo, se med razgovorom počutite sprejeti in slišani. V trenutnih razmerah, ko si večina želi ostati doma, vam nudimo celotno terapijo tudi preko spleta.





Recent Posts

See All
bottom of page