• Anamarija S. Rabi─Ź

Ljubezen na glavo ­čÖł­čĺ×

Updated: Oct 13, 2020

Medosebni odnosi v odraslosti so mnogokrat zapleteni, dinamika odnosa pa je odvisna od vsakega posameznika in njegovih prirojenih vzorcev.


Imate partnerski odnos? Ali bolje ÔÇô imate zadovoljujo─Ź partnerski odnos?

Za partnerske odnose z varnim stilom navezanosti so zna─Źilni bli┼żina, spo┼ítovanje, zaupanje partnerju in intimnost med partnerjema. Konflikte varno navezan partnerja re┼íujeta konstruktivno in situaciji primerno. Imajo dobro, pozitivno samopodobo, predstava o sebi in drugih je kompleksna in uravnote┼żena.Koga ljubimo?

Na─Źin kako ljubimo kot odrasli je odsev tega kako smo bili ljubljeni kot otroci. Pomembna povezava je med tem kak┼íni smo v odraslih razmerjih s tem kar smo se nau─Źili o ljubezni kot otroci. Tukaj naletimo na problem, in sicer to kar smo se nau─Źili v otro┼ítvu je po vsej verjetnosti problemati─Źno, star┼íi so nas (skoraj) zagotovo nenamerno ┬╗po┼íkodovali┬ź. Pogosto je to kar sku┼íamo poiskati v odrasli ljubezni, prav ta ljubezen, ki smo jo poznali kot otroci in hkrati postane kriterij za iskanje ljubezni pri partnerju.


Partnerski odnos ste sposobni izboljšati!

─îe ┼żelite izbolj┼íati svoj partnerski odnos, ga spremeniti, na novo vzpostaviti ali celo zamenjati, pa vas je tega strah, ne veste to─Źno, ─Źesa si ┼żelite ali kam vas lahko pot zanese poi┼í─Źite svoje odgovore. Pri tem vam lahko uspe┼íno pomaga vstop v proces psihoterapije. Ko sami zase odkrijemo, kako, pod kak┼ínimi pogoji in zakaj prihaja do dolo─Źenih posledic v na┼íem osebnem ┼żivljenju, ki jih kot odrasli izra┼żamo v vsakdanjem ┼żivljenju in na medosebnem podro─Źju, si lahko bolje organiziramo ┼żivljenje, zadovoljujemo svoje potrebe in ustvarjamo kakovostne odnose.

Recent Posts

See All

|  Psihoterapevtsko svetovanje in psihoanaliti─Źna psihoterapija je namenjene vsem, ki si ┼żelijo izbolj┼íati medosebne odnose, si ┼żelijo spremembe in/ali se znajdejo v stiski.  |

┬ę 2020 by INSIDE, psihoterapija in svetovanje.  |                                       Ve─Ź o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj, ve─Ź o zasebnosti tukaj.  

030 397 700

Tr┼ża┼íka cesta 2, 1000 Ljubljana