• psihoterapevtka.

Svojo pot lahko spremenite le vi sami!

Updated: Oct 13

Dandanes je vedno več ljudi, ki so osamljeni in razočarani. V svetu se resnično ne znajdemo zmeraj, kot si želimo. Veliko posameznikov se izgubi v potrebah in pričakovanjih drugih ljudi, na vseh različnih področjih. Vsakodnevni izzivi človeka čakajo tako na izobraževalnem, poslovnem, kot tudi na ljubezenskem področju oziroma področju deljenja, varnega ter pristnega odnosa z drugo osebo.V zgodovini so bili odnosi veliko bolj preprosti, celo dogovorjeni. Nemalokrat se je iz takih odnosov rodila ljubezen ter posledično dobro, medsebojno funkcioniranje partnerjev skozi življenje. Mnogokrat pa je disfunkcionalno medosebno funkcioniranje pustilo posledice na vseh navzočih v odnosu. Dobri odnosi med partnerjema vplivata na dober ter zdrav razvoj otrok. Medtem, ko so številna področja napredovala, se izpopolnjevala, je področje odnosnih interakcij ljudi postalo vse bolj zakomplicirano.Poznamo vedno več slabih odnosov, vedno več negativnih ljudi, ki »pijejo« energijo drugih ter tako povzročajo rane, ki jih včasih ni možno zaceliti. Tako imenovani toksični odnosi slabo vplivajo tako na povzročitelje, kot tudi na žrtve, ki se težko ubranijo slabim vplivom. Postavite se zase in odkrijte, s kom v življenju vam ni prijetno oziroma s kom si želite deliti svoj čas. Vsekakor izstopiti iz določenega odnosa ni lahka naloga, je pa prihodnost veliko lažja in posledično pride (tudi) do rojstva novega odnosa.

|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter podporna psihoterapija so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

© 2020 by INSIDE, psihoterapija in svetovanje.  |                                  |  Več o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj, več o zasebnosti tukaj.  

030 397 700

Trubarjeva cesta 47, 1000 Ljubljana