• psihoterapevtka.

Ali je psihoterapija zame?

Updated: Oct 13

Psihoterapija pomaga pri vsaki nalogi, ki si jo posameznik postavi, v kolikor ima motivacijo za spremembe. S psihoterapijo lahko kakovostno spremenimo svoje medosebne odnose in postavimo svoje življenje v ravnovesje.


Psihoanalitična psihoterapija.

Pomaga ob doživljanju občutkov depresije, anksioznosti, ob žalovanju, ob paničnih napadih, občutkih ujetosti, pri obsesivno-kompulzivnih motnjah, izgorelosti in podobno. Primerna je predvsem tudi za izboljšanje življenjskega funkcioniranja, je začetek konstruktivnega reševanja težav in odstranjevanja ovir v našem življenju, predelavi osebnih problemov, osebni rasti, prekinjanju starševskih vzorcev, itn.Psihoterapija je mlada znanstvena disciplina.

Kljub temu je danes že priznana znanstveno-strokovna pomoč posameznikom, ki iščejo podporo na področju duševnega zdravja, čustvenih stisk, tesnobnega ali depresivnega razpoloženja, pri težavah v medosebnem funkcioniranju...


Skozi različna mnenja in opažanja psihoterapevtov in raziskovalcev discipline opazimo, da je največ poudarka na pristnem odnosu, ki se ustvari med psihoterapevtom in klientom, ter da je to tisto, kar resnično pomaga posamezniku, da je sposoben prebroditi svoje težave. Psihoterapija omogoča posameznikom, ki so notranje ranjeni, ustvariti korektivno izkušnjo s terapevtom, preko katere dobi posameznik moč za ustvarjanje sprememb na sebi.|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter podporna psihoterapija so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

© 2020 by INSIDE, psihoterapija in svetovanje.  |                                  |  Več o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj, več o zasebnosti tukaj.  

030 397 700

Trubarjeva cesta 47, 1000 Ljubljana